Historie

historie2En tømrermester og tagspecialist med mere end 20 års erfaring i tagbranchen, funderede over muligheder for at lette og effektivisere arbejdsgangene på taget, når der skulle monteres undertagsstrammere.

Tømrermesteren har som de fleste andre tømrere ofte været irriteret over besværet med at skulle håndtere en stor kasse med løse undertagsstrammere, som vælter under montagen. Det sinker arbejdet, spilder kostbar tid og øger sikkerhedsrisikoen.

Den nuværende måde at montere og håndtere eksisterende undertagsstrammere på er besværlig, da det kræver tre arbejdsgange at færdigmontere disse.

Tømrermesteren fik en idé baseret på tanken om at udvikle en mere sikker, tidsbesparende og forbedret type alt-i-ét undertagsstrammer. Undertagsstrammeren er designet til at fastholde sig selv uden brug af værktøj og tilbehør.

Undertagsstrammerne hænger sammen i ark, hvilket gør det nemt og sikkert at transportere dem rundt på taget med en hånd fri, hvilket optimerer sikkerheden væsentligt i forhold til tidligere procedurer.

Ved montage skal tømren/entreprenøren blot knække en undertagsstrammer af det sammenhængende ark, skubbe den sidelæns ind under lægten og dreje den på plads, og undertagsstrammeren er nu færdigmonteret.

De første tegninger, skitser og billeder af Roof It© undertagsstrammeren:

 

historie1

1. Bedre økonomi – tidsbesparende

- Ved brug af Roof It© undertagsstrammeren sparer du 2 arbejdsgange i forhold til konkurrerende produkter på markedet, svarende til ca. 2 arbejdstimer på et standard tag. Gevinsten er lavere lønomkostninger, hvilket giver et øget overskud til entreprenøren.

Prisen på Roof It© undertagsstrammeren, er tilsvarende de billigste konkurrerende produkter på markedet.

2. Sikkerhed / nemmere arbejdsgang og håndtering

- Roof It© undertagsstrammeren leveres i ét sammenhængende ark med 34 stk. Således undgås besværet med at skulle håndtere en kasse fyldt med løse enheder, værktøjsdele og tilbehør, når man vælger at bruge Roof It© undertagsstrammere.

Sikkerheden er desuden afgørende forbedret, eftersom Roof It© undertagsstrammere monteres uden nogen former for værktøj eller tilbehør. Det frigør en hånd, og sikkerheden optimeres væsentligt, når der arbejdes på taget.