Referencer

Uvildig udtalelse fra tømrermester Henrik Jensen fra Randers, som var den første tømrermester, der afprøvede Roof It© undertagsstrammer. 

4

Henrik udtaler:

Da jeg blev præsenteret for produktet, - var min første tanke:

"Hvorfor fik jeg ikke selv den idé?"

Jeg er forbløffet over produktets geniale enkelthed. Et simpelt produkt med så stor mulighed for at lette vores arbejdsgang på taget og optimere sikkerheden samtidig. Hvorfor er der dog ikke nogen, der er kommet på den idé for længe siden?

Her står man med et produkt i hånden, som vil blive afløseren for alle andre undertagsstrammere på markedet , og da prisen er den samme som de eksisterende undertagsstrammere, er valget nemt.

Mine ansatte og jeg prøvede den nye undertagsstrammer af på en villa i Randers, som skulle have udskiftet tegltaget. Det var en stor succes. Vi sparede rundt regnet 70% af den tid, vi normalt bruger på at montere undertagsstrammere. De er virkelig enkle og lette at håndtere. Det er en fornøjelse at opleve så stor en effektivisering af arbejdsgangen.

Jeg er overbevist om, at dette produkt vil opnå stor succes, måske endda monopolstatus på det internationale marked på grund af dets overlegenhed, og jeg ser frem til at bruge denne undertagsstrammer fremover.

 

1. Bedre økonomi – tidsbesparende

- Ved brug af Roof It© undertagsstrammeren sparer du 2 arbejdsgange i forhold til konkurrerende produkter på markedet, svarende til ca. 2 arbejdstimer på et standard tag. Gevinsten er lavere lønomkostninger, hvilket giver et øget overskud til entreprenøren.

Prisen på Roof It© undertagsstrammeren, er tilsvarende de billigste konkurrerende produkter på markedet.

2. Sikkerhed / nemmere arbejdsgang og håndtering

- Roof It© undertagsstrammeren leveres i ét sammenhængende ark med 34 stk. Således undgås besværet med at skulle håndtere en kasse fyldt med løse enheder, værktøjsdele og tilbehør, når man vælger at bruge Roof It© undertagsstrammere.

Sikkerheden er desuden afgørende forbedret, eftersom Roof It© undertagsstrammere monteres uden nogen former for værktøj eller tilbehør. Det frigør en hånd, og sikkerheden optimeres væsentligt, når der arbejdes på taget.